De MVCNOV

logo-mvcnov-fin-lsModelvliegclub Noordoost-Veluwe heeft haar vlieglocatie aan de Ziebroekseweg in Vorchten. Hier wordt gevlogen, wanneer het weer het toelaat, op alle dagen van zonsopgang tot zonsondergang.  Op zondag vanaf één uur.

Het bestuur bestaat uit drie leden: de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. 150805 - OverlegDe samenstelling van het bestuur en adres gegevens zijn hier te vinden. De Modelvliegclub Noord-Oost Veluwe is aangesloten bij de KNVvL.

De club heeft ongeveer 50 leden, nieuwe leden zijn van harte welkom. Aanmelden kan via het contact formulier. Nieuwe leden krijgen een kennismakingspakket toegestuurd.

150805 - Lessen - 002

Een brevet (volgens KNVvL-richtlijnen) is verplicht.

Instructeurs geven kosteloos les aan nieuwe leden, ze leiden op tot examen in het A-brevet. De lessen vinden plaats op maandag- en woensdagavond. In uitzonderlijke gevallen kan, in overleg met de instructeur, een ander lesmoment gekozen worden.

Tip: koop niet zomaar iets, informeer eerst. Op zaterdag zijn er altijd wel experts te vinden op onze vlieglocatie. Vragen stellen kan dan altijd.