Vlieglocatie

De Modelvliegclub Noord-Oost Veluwe beschikt over een vlieglocatie aan de Ziebroekseweg in Heerde. Daar mag van zonsopgang en zondag vanaf 13:00 uur tot zonsondergang door leden van de vereniging in het bezit van een vliegbrevet gevlogen worden.

De exacte locatie van het veld is te vinden door op Google Maps of het navigatiesysteem van je auto Ziebroekseweg 5, 8181 SZ Heerde in te geven. Dit adres leidt naar een voormalige boerderij die het dichtst bij de vlieglocatie ligt. Al je daar heen rijdt kun je het veld eigenlijk niet missen. Het veld is te herkennen aan een mast met een windzak.

Kom je met de auto, dan word je verzocht de auto in de berm van de weg te parkeren aan de kant van het veld. Daarnaast wordt aanbevolen om op het stuk weg direct grenzend aan het veld niet te parkeren. Bij het veld zijn geen sanitaire faciliteiten beschikbaar.

Een link naar Google Maps vind je hieronder. Maar het veld is daarop lastig te herkennen. Handiger is het om het hierboven gegeven adres aan te houden.